070-990 78 76 info@mediaeffekt.se

Mediaeffekt utbildning och föreläsningar.  Vi lär dig göra film.

Vi vet att många företag vill satsa på att kommunicera med hjälp av film. Parallellt vill man också bygga upp en egen kompetens. Både för att kunna köpa in och producera inhouse.

Mediaeffekt håller föreläsningar och utbildar företag i hur man förbereder, skriver manus, filmar, redigerar och publicerar film bla. på YouTube. Vi kan också bistå med råd om kamerainköp, ljus, ljudutrustning och med produktion av vinjetter som ger filmerna en professionell inramning.

Dessutom kan vi utbilda i hur man kan jobba med film i försäljningen och sökmotoroptimera med hjälp av film. Vi har kompetens och erfarenheter både inom filmproduktion och försäljning/marknadsföring vilket gör att du som företagare kan känna dig trygg med att vi förstår och kan översätta dina budskap till olika filmformat. Vi kan även ta hand om din You Tube-kanal och se till att den är uppdaterad och anpassad för Googles sökmotor på bästa sätt.

Ansvarig för utbildningarna är Mats Berglund,  producent, journalist och Civ.ek. med många års erfarenhet av  filmproduktion på TV och hos olika produktionsbolag. Han driver bloggen filmproduktion.se (Se Mats CV här).

Mats Berglund Producent Mediaeffekt AB

Mats Berglund Producent

Spendera en halvdag eller heldag i filmskapandets konst. Eller skräddarsy en utbildning eller föreläsning utifrån dina behov. Ta in en offert och boka här. Alternativt kan du anmäla dig på nästa seminarium om film och marknadsföring i kalendern nedan.