Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/75/174675/mediaeffekt.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Företagspresentationer – laddade med budskap och känsla.

Vi producerar företagspresentationer på film. Från idé, manus och inspelning till redigering och publicering. Använd din film på hemsidan, vid kundmöten, på mässor, i nyhetsbrev och mejlutskick.  Förutom djupgående kunskap om film har vi också erfarenheter från sälj och marknadsföring. Det gör att vi förstår din affärsidé och kan överföra ditt budskap till filmformatet.

Titta gärna på en film om ClearOn som är en av våra äldsta kunder. Vi har även gjort utbildningsfilmer och eventfilmer. Läs mer om dem här.

Academy of Excellence – filmpresentation av affärsidén

Academy of Excellence driver en utbildning som ska få växande företag att bli ännu bättre. Under utbildningen får man nycklar med konkreta råd av kunniga och framgångsrika föreläsare med praktisk erfarenhet. Läs mer här

DLF – Dagligvarubranschens Förbund – företagspresentation

DLF en branschorganisation för företag som säljer dagligvaror till handel, restauranger och storhushåll.. Vi har producerat många filmer för DLF. Bland annat till stora återkommande event under vår och höst. Läs mer om dem här.

Mastercard – Videokonceptpresentation

Mastercard tog fram en företagspresentation tillsammans med Burson Marsteller PR-byrå. Den beskriver fördelarna med ett kontantfritt samhälle och den mobila betalfunktionen KOY som testades i Uppsala.Se den här.

Fakturabörsen – företagspresentation

Fakturabörsen är ett nytt faktoringbolag som gör så att företag kan sälja sina fakturor till högstbjudande. En animerad företagspresentation beskriver en smart och användbar tjänst som vi på Mediaeffekt också använder. Se filmen här. Idag har de blivit uppköpta och ingår i Logiq.

Asendia – företagspresentation

Ascendia säljer internationella post och logistiklösningar. Med utgångspunkt från en eventfilm filmad med en statisk konsumentkamera och en Powerpointpresentation byggde vi upp en företagspresentation med texter, grafik och stillbilder. Läs mer om Asendia här.