Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/75/174675/mediaeffekt.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Eventfilm – filmad dokumentation för dem som inte var där

Eventet lever vidare genom en kort sammanfattning för alla intressenter som inte kunde närvara. Visa vad ni gjorde, berätta varför ni gjorde det och bjud in till nästa event med en filmad dokumentation. Vi producerar ofta eventfilm med flera kameror för att få en dynamisk filmpresentation med olika utsnitt av talaren och övriga deltagare på scenen.

Live Streaming – gör att alla kan vara med

Genom att använda Live Streaming av ditt event så kan alla få en möjlighet att få se detta. Det kan vara samarbetspartners som inte hade tid, eller andra besökare som inte kunde komma eller om det var fullt. Live Streaming som innebär sändning i realtid gör ditt event mer åtkomligt.

Säljtrailer lockar publik och partners

En sammanfattning med ögonblicksbilder från ett tidigare event eller en vision inför ett nytt event med heta rubriker och spännande talare. En säljtrailer gör det lättare att locka publik, hitta spännande talare och att få med sponsorerna i ett tidigt skede.

Anslagsfilm – förmedlar känsla och bakgrund

Inledningsfilmen med anslag laddar ditt event med känsla och ger bakgrunden till varför ämnesområdet är så hett. Anslagsfilmen kan vara kort och reklamfilmslikt eller vara längre och gå mera på djupet.

Mingel-TV – innehållsrika pausar

Skapa intresse för eventets program, talare och sponsorer genom att sända inslag och reklam på bildskärmar i eventets mingelytor. Sänd innehåll som knyter till dagens ämne i form av mingel-Tv.

 

Nomineringsfilmer och vinjetter – ökar tempot

Öka tempot i eventet med vinjetter och presentationsfilmer av deltagarna i tävlingen. Producera nomineringsfilmer som berättar om bidrag och nomineringarna till ett pris på er gala. Presentera talare, paneldebatter och nya ämnen med hjälp av filmvinjetter och få ett bättre event.

Almedalen är ett typexempel på en inramning med många event på samma ställe som konkurrerar om publiken. Film är en budskapsbärare som kan öka genomslagskraften vid olika tidpunkter.

Reportagefilmer – eldar på debatten

Höj temperaturen inför en panel debatt med ett filmat reportage som speglar olika åsikter. I en reportagefilm på ett event får alltifrån gräsrötter upp till chefer ge sin syn på saken. Och bilder från verkligheten långt ifrån föreläsningssalar och utställningslokaler får tala genom en reportagefilm som gör inslaget mer intressant.